WIE ZIJN WIJ?

Een initiatief van huisarts Remko Niebuur, Service Apotheek Stelle en testalize.me om het behandelen van Chlamydia bereikbaar te maken.

HUISARTS REMKO NIEBUUR

Remko studeerde geneeskunde in Rotterdam en is al sinds 2005 huisarts in Hoogvliet.

“Als huisarts ben je generalist. Dat wil je zeggen dat je van jong tot oud probeert te bedienen met de specifieke problemen op verschillende leeftijden. Wat mij  al langer is opgevallen in mijn praktijk is dat de frequentie van Soa’s ,met name Chlamydia en Gonorroe, erg toeneemt. Het is zaak om het behandelbereik te vergroten. Ik denk dat we op deze manier met testalize.me goed op weg zijn”

Meer informatie: https://www.huisarts-r-niebuur.nl/

APOTHEEK STELLE

Apotheek Stelle is een grote gecertificeerde apotheek gevestigd in een gezondheidscentrum in Hoogvliet. Huisarts Niebuur is gevestigd in hetzelfde pand. Zodoende is er, indien nodig, goed onderling overleg over de medicatie. Apotheek Stelle zal uw medicatie met instructies verzenden naar een door u opgegeven adres.

Meer informatie: https://www.serviceapotheek.nl/stelle

TESTALIZE.ME

Sinds 2015 biedt testalize.me diagnostiek op afstand aan. Betrouwbaar laboratoriumonderzoek dat door iedereen kan worden aangevraagd. Aan de diagnostiek verandert testalize.me niets. Het onderzoek is identiek aan het onderzoek dat door huisartsen of GGD’s wordt aangevraagd. Het proces is echter volledig veranderd. Hierdoor zijn ze veel sneller en goedkoper. Bovendien blijft de gebruiker anoniem. Inmiddels testen ze op deze manier ruim 25.000 mensen per jaar.

Meer informatie: https://testalize.me

Scroll naar top